Здравейте колеги, днес през деня си гледах документите и нещото което ми направи впечетление, е че на синия талон пише, че е изваден през 2000 година, а аз книжка съм искарал през 2009. Видях и на баща ми талона и там същата работа. Та въпроса ми е защо така се е получило.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за талона към книжката
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от freekyou Покажи съобщениесиния талон пише, че е изваден през 2000 година, а аз книжка съм искарал през 2009. Видях и на баща ми талона и там същата работа. Та въпроса ми е защо така се е получило."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
На моя талон пък няма дата. В момента съм с т.нар. 'златен' талон - няма написана дата; на синия също нямаше дата... Може би въобще не ги проверяват тия датиOnly the best is good enough!
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
ex: Alfa Romeo 146ti '99
Comment
-
Първоначално публикувано от leo Покажи съобщениеНа моя талон пък няма дата. В момента съм с т.нар. 'златен' талон - няма написана дата; на синия също нямаше дата... Може би въобще не ги проверяват тия датиAR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Първоначално публикувано от GriVos Покажи съобщениеЗдравейте колеги,датата от синия контролен талон трябва да съвпада с датата на издаване на СУМПС. Относно случая на колегата "Freekyou" си е чиста грешка на Кат - Хасково, карай смело
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment